English
Green Light International Organization of Sweden
Hem
Projekt
Medlemmar
Region
Om Oss
Nyheter
Global
Stöd Oss
Kontakta Oss
GalleriGLIOS i Världen

GLIOS finns tillgänglig i världen. Vi försöker bygga en bättre värld för fattiga och behövande individer, och delta i skapande av ett pålitlig och starkare värld där det mest behov. Organisationen startar olika projekt på den globala nivån. Vi finns tillgänglig i Sydafrika och Nigeria, och vi vill expandera till andra länder runt om världen.

Våra globala mål är partnerskap och samarbete med utländska organisationer, institutioner, individer och lokala samhälle för att skapa ett hållbar växande och förändringar i samhällen. Dessa mål är nåbar, för att vi värdera organisationens grund, vilket är integration.

Vårt partnerskap fokusera på globalt hållbar utveckling genom formell och oformell utbildning, stark demokrati som tillåta lokala samhällen att självständigt hantera utmaningar, och förstärka dess förmåga att ta initiativet i att utveckla det lokala området till internationella standard. GLIOS har partner i Estonia, Spanien, Philippine, Frankrike, Danmark, Norge, Litauen, Lettland och USA, där vi kan räcka våra integrerande hand till globala grannesländerna.GLIOS i Sydafrika

SA GLIOS är en paraply, ägd och partner organisation som finns i Sydafrika. Den har samma mål som GLIOS (Sverige). Vi utbilda lokala befolkningen om integration och globala utveckling. Det är en treårig organisation, och den tillgodose dem med utbildning och information som berika deras kunskap om HIV, AIDS och samlagsutbildning från barndom till tonåring.

Organisationen skapar medvetande mellan män och kvinnor om att delta i att skapa ett jämlikt samhälle. Vår information och utbildning skapar möjligheten för tjejer och kvinnor att ta kontroll över deras liv. Alla projekt också höja kunskapen om grundrättigheter.SA GLIOS Utbildar Folk i Sydafrika
SA GLIOS samarbeta med RFSU om att utbilda och informera folk om säkert sex, och därmed delar ut kondomer. Utbildningen är driven av två organisationer, SA GLIOS och Worcester Ungdoms Utvecklings Center, som är en partner med våran organisation.


Livskvalitet i Sydafrika
GLIOS ha varit i Sydafrika och skänkte leksaker, kläder, skolmaterial, julklappar m.m. När vi var där, besökte vi också olika område som skolor, organisationer, och samtala med gatubarnen. Vi använde möjligheten till att byta erfarenheter med lokala organisationer, fotbollsklubbar i landet som antingen arbeta med barn och ungdomar eller förändrar barns livskvaliteten och lärde känna föräldrarna.

Vi delade ut och donerade allt som vi hade med oss, Vi arrangerade seminarium, utbildningsaktiviteter som riktade sig mot idrott och informationsbyte samt diskussion om global utveckling and kunskap om HIV och AIDS.¨

För mer information, var god besök www.saglios.org.zaGLIOS i Nigeria

Nigeria är ett land där vi har en självständigt och integrerande organisation som heter GLIOS FA. Det är mest en fotbollsskola, men vi berika kvinnor, ungdomar och barn i landet och samlar dem för en underhållande och utbildande aktiviteter eller projekt. Organisationen har samlat dem lokala befolkningen och utbilda dem om fotboll på ett sätt som skapar growing green och nå en stödjande och förstående miljö och integrera dem in i Nigeria.

GLIOS FA
Organisationen är strukturerade för växande av en gräsrot mellan pojkar och flickor, och utbilda dem genom fotboll. Det är en fotbollsakademi som också är menat att möjliggör för en hållbar karriär och uppväxande av lokala ungdomar. Vi också tillgodose andrahands material för deras föräldrar. Det är ett försök att skapa jobb och stödja deras barn. Våra projekt och aktiviteter tillhandahålla och skapar möjligheter för Nigerianska regionen att delta i globala turnering som Gothia Cup och Danmarks Cup osv.

Vi också utbilda dem nigerianska barnen och ungdomar om HIV och AIDS, och hjälpa dem att utveckla åt den rätta riktningen, och ser till att dem får atletiska och akademisk kunskap genom att vara en medlem i organisationen. Vi försöker att höja deras kunskap och förståelse om förändringen av globala påverkning som går från lokala till internationella nivå.


Kontakta GLIOS FA
Email: aweleove@hotmail.com
Telefon: +234 (0) 80 611 163 38