English
Green Light International Organization of Sweden
Hem
Projekt
Medlemmar
Region
Om Oss
Nyheter
Global
Stöd Oss
Kontakta Oss
GalleriMedlemmar

Medlemmar kommer att finna mycket glädje med alla projekt och aktiviteter som organisationen organiserar på ett underhållande och lärorikt sätt. Som medlem i GLIOS, kommer du att få förmån från organisationens aktiviteter, projekt m.m. Medlemmar får diplom och intyg för deltagande eller frivilliga i en aktivitet eller projekt, lokalt eller globalt.

Vi integrera med våra medlemmar för att vidare utveckla organisationen. Det är viktigt att vi ta hänsyn till medlemmarnas åsikter, för att vi tror att varje åsikt är värdefull för att uppehålla en starkare och förenad GLIOS. Det är därför förbjuden att utesluta en åsikt som någon ha delat med sig till oss.

Tillsammans sträva vi efter och förstärka vår mångfald som att hjälpa varandra. Organisationen är en av världens ideell föreningar som kämpar för alla barns rätt till överlevnad, skyddsrätt, demokrati, utvecklingsarbete och inflytande. Barnen har något att säga om sin framtid, och detsamma gör folken omkring dem. Människor som är omkring barnen ska delta i att förstärka deras åsikter, och skapa möjligheter för dem att delta i påverkande och förändring av deras egen värld.

En medlems åsikt förstärker organisationen. Barn, ungdomar och kvinnor är vårat huvudmål, och vi skapa möjligheter för föräldrar att delta under varje projekt och aktivitet. Integration är ett nyckelord som driver oss tillsammans under och efter en aktivitet eller projekt.

Som medlem glömmer vi våra olikheter, och låta oss integreras med dina olikheter.