English
Green Light International Organization of Sweden
Hem
Projekt
Medlemmar
Region
Om Oss
Nyheter
Global
Stöd Oss
Kontakta Oss
GalleriProjekt

GLIOS jobbar med olika projekt som kontribuerar till att vi ständigt bevisa att våra mål är nåbara. Integrationen är en nyckelkälla som driva alla våra projekt. Vi har än så länge två långsiktiga projekt - GLIOS Cup och Landslaget Fotboll Skola - och dessa möjliggör för alla att kommunicera med varandra, vilket stärka oss. Vi tar gärna emot projektidéer och önskemål från er som vi kan uppfylla.GLIOS Cup

GLIOS CUP är en fotbollsturnerings projekt som vi startade 2010, och den pågår varje år på sommaren. Tiden är normal efter Gothia Cup, som är väldens största fotbollscup, och GLIOS cup är en av den största turneringsprojekt i Göteborg som vi har i alla åldrar. Alla är välkomna att delta i turneringen.

Det är en två dagars projekt och det innehålla att man börjar med gruppindelning, sedan blir det kvartsfinal, semifinal och final. Efter finalen, delas priserna ut till första, andra och tredje plats.

Kraven är att man måste har ett lag med minst tolv medlemmar som representera ett land och betala en anmälningsavgift. De laget som vinner får priser och pokaler.Landslagets Fotbollsskolan

Landslagets fotbollsskola är ett projekt för barn och ungdomar. Vi som är ledare är certifierad av Svenska Fotbollsförbundet. Den håller på i sju dagar och inkludera olika fotbollsaktiviteter. Vi samlas på en fotbollsplan, där vi lär ut olika fotbollsövningar. I varje dagsaktivitet, så bjuder vi på mellanmål, och under mellanmålet prata vi om olika saker och har kul tillsammans. Vi gör andra olika aktiviteter och livar upp stämningen. Efter sju dagar så har vi alltid en avslutningsfest, där vi bjuder på mat och dryck. Vi leker och har rolig tillsammans därefter delar vi ut diplom till alla deltagare i fotbollskolan.